Lesene glavobelke
        Cast glavobelke
        Žične glavobelke
        Žeblji & Vijaki
        Eureka glavobelke
        Pentago
Dostava blaga

OBDELAVA NAROČILA
Z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil bomo pričeli takoj po prejemu naročila. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu naročila, pri plačilu po predračunu, pa po prejemu potrdila o plačilu.

DOSTAVA NAROČENEGA BLAGA
Vse izdelke na zalogi odpremimo najkasneje v petih (5) delovnih dneh po prejemu Vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le te vpišete pod opombe na koncu naročila.

SPLOŠNI POGOJI
Blago kupljeno v Internetni trgovini GlavoBeli.si, bo dostavljeno na naslov, ki ga boste navedli v naročilu. Blaga ni možno naročiti na naslove "poštno ležeče" ali na poštne predale. Vaše naročilo bo hitro, varno in zanesljivo prispelo na vaš naslov z zanesljivim logističnim servisom Pošte Slovenije. Dostavna služba bo naročeni izdelek dostavila naročniku v roku. Če Vas ob dostavi ni doma, Vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 15 dni.

Za dostavo blaga, katerega naročilo ne presega 100€, vam bomo zaračunali stroške dostave po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

Opomba! Ob plačilu prejetega blaga Pošta Slovenije za prenos denarnih sredstev zaračuna naslednjo provizijo:
- nakup do 96,00 EUR (23.005,00 SIT):  0,96 EUR (230,00 SIT)
- nakup nad 96,00 EUR (23.005,00 SIT) do 501,00 EUR (120.060,00 SIT):  1% vrednosti naročila
- nakup nad 501,00 EUR (120.060,00 SIT):  5,01 EUR (1.200 SIT).
Celotni strošek za prenos denarnih sredstev krijemo mi.

Večina izdelkov naše skladišče zapusti naslednji delovni dan po prejetem naročilu. Lahko pa se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Če znesek nakupa v Internetni trgovini Glavobeli.si znaša 100€ ali več, vam nakupljene izdelke dostavimo brezplačno (stroške dostave krijemo mi).

REKLAMACIJE ZARADI POŠKODB
Če ste prejeli neustrezno število naročenih izdelkov ali je prišlo do poškodbe blaga med prevozom se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo. Kontaktni podatki dostavne službe vključno z navodili za izvedbo postopka reklamacije so navedeni na dokumentaciji, ki jo prejmete ob prevzemu blaga. Priporočamo, da naslednja navodila upoštevate tudi v primeru lastnega prevzema pri nas. Izjema so skrite napake in poškodbe za katere se ugotovi, da niso posledica transporta.

Prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljalca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je sodelavec pošte oz. voznik dolžan podpisati. Še posebej bodite pozorni na blago, ki ima nalepko STEKLO, LOMLJIVO ali kaj podobnega. Kakršnokoli žvenketanje pri manipuliranju je verjetno znak za razbito vsebino kar seveda obravnavamo kot poškodbo pri dostavi. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom.  

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom se obrnite na logistični servis Pošte Slovenije, ki je izvršil dostavo.

OSEBNI PREVZEM
Izdelke naročene v Internetni trgovini Splet lahko po predhodnem dogovoru prevzamete tudi osebno na naslovu:

Burgerus d.o.o.
Glavarjeva 43
1218 Komenda
Slovenija

Ne pozabite v naročilu navesti, da želite izdelke osebno prevzeti na sedežu podjetja. Po elektronski pošti Vas bomo obvestili, kdaj bo naročeno blago pripravljeno za prevzem.

Nadaljuj
 
Pogoji poslovanja    Dostava blaga    Način plačila   Postopek nakupa   Kontakt
Copyright © 2007 GlavoBeli.si   Powered by osCommerce