Lesene glavobelke
        Cast glavobelke
        Žične glavobelke
        Žeblji & Vijaki
        Eureka glavobelke
        Pentago
Postopek nakupa

PRIJAVA

Pravico do nakupa preko Internetne trgovine GlavoBeli.si pridobijo vsi obiskovalci spletne trgovine, ki se registrirajo in s tem postanejo uporabniki spletne trgovine. Ob registraciji pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki si ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Podatki navedeni v registraciji morajo biti točni, sicer dobava blaga ne more biti izvršena. Registracija uporabnika je brezplačna.


ISKANJE IZDELKA

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja v desnem stolpcu zgoraj. V okvirček vpišite iskani izdelek, v osrednjem delu zaslona pa se vam bo izpisala ponudba. Izdelek lahko poiščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu oziroma tudi v meniju GLAVOBELKE. Preprosto izberite želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

POSTOPEK NAKUPA

Ko izberete izdelek, ki bi ga želeli kupiti,  kliknite na gumb »Podrobnosti« in si preberite še dodatne podatke o izdelku. Izbrani izdelek lahko date v nakupovalno košarico s klikom na gumb »V košarico«. Sedaj lahko nadaljujete z ogledovanjem izdelkov s klikom na gumb »Nadaljuj z nakupi«. Na enak način lahko dodate še ostale izdelke, ki jih želite kupiti. Nakup prekinete tako, da kliknete na gumb »Izprazni vsebino košarice«. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem kliknite na gumb »Izdelaj naročilo«. Izpisali se bodo vaši podatki, ki ste jih navedli pri registraciji (seveda ste se morali na začetku postopka prijaviti) in pa podatki za dostavo. Podatke preverite in če so ti točni nadaljujte z nakupom tako, da kliknete na gumb »Naslednji korak«. Izberite način dostave in način plačila, nato kliknite na gumb »Predogled predračuna«. Če se z vsem v predračunu strinjate, kliknite na gumb »Zaključi nakup«. S tem ste oddali vaše naročilo in opravili nakup. Če ste v podatkih vpisali Vaš e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Nadaljuj
 
Pogoji poslovanja    Dostava blaga    Način plačila   Postopek nakupa   Kontakt
Copyright © 2007 GlavoBeli.si   Powered by osCommerce