Lesene glavobelke
        Cast glavobelke
        Žične glavobelke
        Žeblji & Vijaki
        Eureka glavobelke
        Pentago
Način plačila

PLAČILO PO POVZETJU (OB PREVZEMU POŠILJKE)
V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu in osebnem prevzemu.

PLAČILO NA SEDEŽU TRGOVINE SPLET
Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Burgerus d.o.o. v Komendi, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu samo z gotovinskim načinom placila. Pri naročanju blaga morate navesti, da želite blago osebno prevzeti na sedežu trgovine.
Pri plačilu na sedežu podjetja se izognete dodatnim stroškom dostave.
Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem.

PLAČILO PO PREDRAČUNU (NAKAZILO NA RAČUN)
Plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila po oddaji naročila.
Nakažite znesek računa na naš TRR 02312-0256991130 pri Novi Ljubljanski banki. Obvezno navedite sklic!

Dobavni rok teče od dneva prejema sredstev na naš račun. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na vašem naročilu, ki Vam ga bomo poslali na Vaš e-mail. Poštnina znaša natanko toliko, kot je predstavljeno na ponudbi.

VELJAVNOST PONUDBE
Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko Internetne trgovine GlavoBeli.si. Za dodatne informacije in pojasnila smo Vam na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 ure in v soboto od 8.00 do 12.00 ure, na telefonski številki 031 345 418 in 031 861 240.

Nadaljuj
 
Pogoji poslovanja    Dostava blaga    Način plačila   Postopek nakupa   Kontakt
Copyright © 2007 GlavoBeli.si   Powered by osCommerce