Wooden brainteasers
        Cast puzzle
        Mini wire puzzle
        Chrome puzzle
        Eureka
        Pentago
Welcome!

Znašli ste se med kopico miselnih iger, ki vas bodo prebudile in na zelo privlačen način aktivirale vaše možgane. Nikakor pa ne mislite, da so tovrstne igre nekaj povsem novega. Prve tovrstne razstavljanke so v Angliji doživljale svoj razcvet že proti koncu 19. stoletja in že takrat vzbudile veliko pozornosti. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja pa se je s svetovno poznanim japonskim oblikovalcem, zbirateljem, reševalcem in promotorjem tovrstnih ugank Nobuyukijem Yoshigaharo (bolj poznanim pod vzdevkom Nob) zgodil pravi preporod. Nove tehnologije, natančnost izdelave, izvirnost, boljše in bolj praktične dimenzije – vse to je pripomoglo k vnovičnemu razcvetu teh ugank. Njihova popularnost se širi po vsem svetu in zdaj so na voljo tudi pri nas, za vas!

Občutite razstavljanke v viharjenju vaših možgan, pa tudi z očmi in z rokami. Začutite njihove geometrijske oblike, hladno kovino, ki se ob vašem vztrajnem gruntanju gotovo zagreje, pomirjujočo lepoto, ki jo igrače izžarevajo. Ta njihova čutna privlačnost daje »piko na i« intelektualnemu izzivu, ki ga miselne igre nosijo v sebi. Vsaka izmed njih  je drugačna – s svojo energijo, svojo osebnostjo. Ko se jim boste enkrat pustili zapeljati, vam zlepa ne bodo več dale miru. Pa kaj! Saj združujemo prijetno s koristnim.
Želimo vam čimveč prijetnih trenutkov pri razvozlavanjih ter prav tako prijetnih in navdušenih odzivov srečnežev, ki jim boste te miselne igre morda podarili.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani in vas vabimo k rednemu obisku in nakupu.
Prepricani smo, da boste med našo ponudbo zlahka nasli kaj zase in za svoje najbližje.
Veliko užitkov!

O miselnih igrah – »glavobelkah«

  1. Vse miselne igre rešujemo po principu “razstavi in nazaj sestavi”.
  2. Čeprav vsaka miselna igra pripada neki zahtevnostni stopnji (od preprostejše 1. do najzahtevnejše 6.), se pogosto zgodi, da vam bo težja uganka lažja, pri enostavnejših pa se boste zapletli.
  3. Igrače razstavljamo in sestavljamo z občutkom. Vse se jih da elegantno razstaviti in sestaviti brez prisiljevanja (ali pripomočkov kot so žaga, kladivo, klešče, varilni aparat, lepilo, ipd.). Delati moramo z glavo in ne s fizično močjo.
  4. Da bi se ohranil čar reševanja in bi bil vaš občutek zmagoslavja na koncu večji, rešitev v škatlicah ne boste našli. Naj vas spodbuja misel, da bo vztrajnim zagotovo uspelo.
  5. Naše včasih že kar prelene možganske celice bodo navdušene nad telovadbo, ki jo reševanje teh miselnih iger ponuja. Združimo prijetno s koristnim in poskrbimo za prebujanje logičnega v nas.
  6. Te razstavljanke pa niso le izziv za naše sive celice, temveč so tudi prijetne na otip in privlačnega videza. Ne bodimo sebični, podarimo jih tudi prijateljem, sorodnikom, znancem, poslovnim partnerjem. Gotovo bodo ravno pravšnje, izvirno in izzivalno darilo ob najrazličnejših priložnostih.  
  7. Dokazano zanimive so te miselne igre tako otrokom kot odraslim, moškim in ženskam. Niso pa primerne za otroke mlajše od 3 let, saj lahko vsebujejo majhe dele.
  8. Vsi predstavljeni izdelki so avtorsko zaščiteni, zato je kakršnokoli neavtorizirano kopiranje, razmnoževanje, izdelava, ipd. strogo prepovedano!
 
Privacy Policy & Terms of Use    Delivery    How to Pay   How to Order   Contact Us
Copyright © 2007 GlavoBeli.si   Powered by osCommerce