Lesene glavobelke
        Cast glavobelke
        Žične glavobelke
        Žeblji & Vijaki
        Eureka glavobelke
        Pentago
Pogoji poslovanja

SPLOŠNO

Internetna trgovina GlavoBeli.si je spletna trgovina podjetja Burgerus d.o.o., Glavarjeva 43, 1218 Komenda, Slovenija.
Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo te spletne strani se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate. Vsak uporabnik spletne trgovine, ko potrdi in pošlje naročilo, sklene pogodbo in v vseh primerih in v celoti soglaša s pogoji, ki so navedeni v tem dokumentu z naslovom Pogoji poslovanja.
Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom (Internetna trgovina GlavoBeli.si) in uporabnikom.
Veljavnost cene za izbrane artikle ali storitve velja na dan nakupa in oddaje naročila preko spletne trgovine. 
Pogoji nakupa veljajo za vse naše prodajne izdelke, ki so na voljo preko Spletne trgovine. Veljajo za vse uporabnike na področju Republike Slovenije.
PRIJAVA
Pravico do nakupa preko Internetne trgovine GlavoBeli.si pridobijo vsi obiskovalci spletne trgovine, ki se registrirajo in s tem postanejo uporabniki spletne trgovine. Ob registraciji pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki si ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Podatki navedeni v registraciji morajo biti točni, sicer dobava blaga ne more biti izvršena. Registracija uporabnika je brezplačna.


PONUDBA BLAGA

Cene blaga so navedene v eurih (€) in vsebujejo davek na dodano vrednost. Vse cene izdelkov, akcije in popusti veljajo do preklica ali odprodaje zalog. Cene, navedene ob izdelkih, veljajo samo ob nakupu preko spletne trgovine. Če artikel ni na zalogi lahko pride do spremembe cene, o čemer vas obvestimo.
Internetna trgovina GlavoBeli.si si pridržuje pravico, da odredi katere izdelke ali storitve bo uporabnik spletne trgovine lahko kupil in lahko kadarkoli doda  nove izdelke ali storitve. Tudi novi izdelki in storitve bodo ponujeni v skladu s »Pogoji poslovanja«, ter z vsemi ostalimi veljavnimi pogoji. Pridržujemo si tudi pravico do prenehanja prodaje določenega izdelka ali storitve brez predhodne najave.
Vse slike izdelkov so simbolične. Internetna trgovina GlavoBeli.si ne odgovarja za spremembo izgleda, oziroma lastnosti izdelka, ki so posledica sprememb proizvajalca in ne prevzema odgovornosti za lastnosti izdelkov, ki niso navedeni v tovarniških tehniških specifikacijah izdelka.  
Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v ceni artkla in pomot pri opisih izdelkov!

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu blaga brez navedbe razlogov sporoči, da odstopa od pogodbe in vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine, vendar je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi kupljenega predmeta. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od sklenitve pogodbe in sicer po pošti na naslov: Burgerus d.o.o., Glavarjeva 43, 1218 Komenda, Slovenija ali pa po elektronski pošti: burgerus@siol.net (če kupec sporočilo o odstopu pošlje preko elektronske pošte, mu ponudnik odgovori v roku dveh delovnih dni. V nasprotnem primeru naj kupec pokliče ponudnika in preveri ali je elektronska pošta prispela na ponudnika); blago pa vrniti najkasneje v 14 dneh po poslanem obvestilu o odstopu od nakupa na naslov: Burgerus d.o.o., Glavarjeva 43, 1218 Komenda, Slovenija. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži, ki mora biti nepoškodovana, v nasprotnem primeru se vračilo blaga zavrne. Priložena mora biti kopija računa. Kupcu bo blago ponudnik zamenjal za drugo ali pa mu vrnil celotno kupnino, najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

VAROVANJE PODATKOV

Vaše osebne podatke pridobljene v postopku registracije bomo skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Naše kupce o svojem naročilu seznanimo po elektronski pošti. Od nikogar NE zahtevamo podatkov o številkah kreditnih in plačilnih kartic, uporabniških imenih in osebnih geslih ali drugih podatkih, s katerimi bi lahko nepooblaščena oseba na kakršenkoli način prišla na nezakonit način do vaših osebnih podatkov ali sredstev. Vsak poskus katerekoli osebe, ki se predstavlja v imenu našega podjetja in take podatke od vas prosi ali zahteva, štejte kot brezpremeten, vendar vas obenem naprošamo, da nas o tem obvestite.

Nadaljuj
 
Pogoji poslovanja    Dostava blaga    Način plačila   Postopek nakupa   Kontakt
Copyright © 2007 GlavoBeli.si   Powered by osCommerce